Slooin

Видалити акаунт

Останнє оновлення: 13 вересня 2026 р.

Видалити акаунт можна в застосунку через Налаштування › Видалити акаунт. Якщо ви вже видалили застосунок із телефона, це можна зробити й на цій сторінці — перевстановлювати застосунок не потрібно.

Що видаляється?

Що залишається?

Повідомлення, які ви надіслали іншим, і подані вами скарги не видаляються, а знеособлюються — інформацію про відправника вилучаємо. Видалення повідомлень означало б видалення й історії листування іншої людини, тому вибрано такий варіант.

Видалення не можна скасувати. Ви можете знову зареєструватися з тією самою ел. поштою, але старі дані не повернуться. Якщо хочете закрити акаунт тимчасово, скористайтеся функцією «Заморозити акаунт» у застосунку — під час наступного входу він активується автоматично.

Видалити

Для безпеки ми надішлемо на вашу ел. пошту 6-значний код підтвердження; той, хто введе код, зможе видалити акаунт. Код перевіряється на сервері; ця сторінка не має жодних повноважень щодо вашого акаунта.

Якщо ви створили акаунт через Apple і вибрали «Приховати мою ел. пошту» (Hide My Email), код надійде на приватну адресу, яку вам надала Apple, і буде переслано на справжню адресу вашого Apple ID. Якщо щось не вдасться, видаліть акаунт у застосунку (Налаштування › Видалити акаунт, Підтвердити через Apple) або напишіть на destek@slooin.com.